1. Gegevensopslag en connectiviteit
  2. nas

Top 10 beste nas'en van 2024

Laatst bijgewerkt: 13 mrt. 2023

We hebben vele nas'en zitten vergelijken om te bepalen welke nas'en als beste getest uit ons onderzoek komen en hiermee de top 10 van de beste nas'en samenstellen.

Om direct de beste nas'en van dit moment te ondervinden, klik je op de button hieronder.

Arnold
Arnold

Ik ben Arnold, een gepassioneerde productliefhebber met een scherp oog voor kwaliteit. Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor verschillende producten en ik geniet ervan om mijn ervaringen en inzichten te delen. Door het schrijven van reviews wil ik anderen helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen en het ontdekken van de beste producten op de markt. Mijn kritische benadering en objectieve beoordelingen zorgen ervoor dat mijn lezers kunnen vertrouwen op mijn advies. Met mijn passie voor het beoordelen van producten hoop ik anderen te inspireren en te informeren in hun aankoopproces.

Onze top 10 nas'en

Voor informatie over de beste 10 nas'en ben je bij ons op het juiste adres! Wij vinden het leuk om je te helpen en je te informeren over de best geteste nas'en aan de hand van actuele reviews. Of het nou koud, warm, lente of herfst is. Op deze pagina kun je alle informatie vinden over de beste nas'en van dit moment.

De afgelopen tijd hebben wij uitvoerig onderzoek gedaan naar de best geteste nas'en. Geen informatie is ons onbekend en om het jouw zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij de top 10 best getestenas'en voor je geplaatst. De actuele, bruikbare en beste informatie over nas'en vind je hier. Kijk snel verder door hieronder voor de top 10 lijst.

1. Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor.

5/5

Met de Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS heb je de mogelijkheid om al je gegevens lokaal op te slaan en overal ter wereld toegang te hebben tot je bestanden. Deze slimme persoonlijke cloudoplossing maakt het mogelijk om volledige controle te hebben over je gegevens, zonder afhankelijk te zijn van opslagnetwerken van derden. Deze NAS heeft een 6 core ARM-processor en een 512 GB SSD-opslag, waarmee je al je foto's, video's en bestanden kunt opslaan. Met Amber's gebruiksvriendelijke app kun je overal ter wereld toegang krijgen tot je geüploade bestanden. Als je bestanden wilt delen met anderen, heb je volledige controle over met wie je deze deelt. Bovendien heeft deze NAS geavanceerde beveiligingsfuncties om ervoor te zorgen dat al je bestanden veilig worden opgeslagen. Met de Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS heb je betrouwbare, veilige en gemakkelijk toegankelijke opslag voor al je bestanden.

Dit jaar volgens experts en specialisten is dit product op nummer 1 binnengekomen. Bekijk de reviews. 

2. Amber Plus Ethernet LAN Wi-Fi Compact NAS (2 keer 2TB).

5/5

Met AmberPlus Ethernet LAN Wi-Fi Compact NAS krijg je twee harde schijven met elk 2TB aan opslag. Met deze opslag krijg je de mogelijkheid om je eigen cloud te creëren. Je hebt hiermee een eenvoudige manier om je data binnen je eigen muren te houden. AmberPlus biedt vele mogelijkheden, waaronder onbeperkt aantal gebruikers en overal toegang tot je data. Ook kun je dankzij het TV casting gebruik maken van streamen van je video's en foto's naar je TV. Daarnaast biedt AmberPlus automatische camera back-up van je Android of Iphone. Je bent dus altijd verzekerd van de juiste back-up van je belangrijke bestanden. Met AmberPlus Ethernet LAN Wi-Fi Compact NAS krijg je een eenvoudige en veilige oplossing voor je data opslag. Je krijgt een eigen cloud die je overal kunt benaderen en waarmee je alle belangrijke bestanden kunt back-uppen. Je kunt dus altijd je data benaderen, waar je ook bent.

Het best geteste product op nummer 2 in onze top 10 lijst.  Volgens kenners terecht op nummer beland.  

3. 2-Bay Synology DS220+ CPU Celeron J4025.

5/5

De Synology DS220+ is de ideale oplossing als je op zoek bent naar een betrouwbare opslagoplossing. Het is uitgerust met een Celeron J4025 CPU, 2 bays en 2 GB RAM, waardoor het ideaal is voor kleine en middelgrote bedrijven. Het is ook ideaal voor thuisgebruikers die op zoek zijn naar een compacte en betrouwbare oplossing. De Synology DS220+ biedt vele functies, waaronder ondersteuning voor verschillende besturingssystemen, waardoor u uw bestanden kunt synchroniseren en delen via verschillende apparaten. Daarnaast heeft het een gestroomlijnde beheeromgeving, waardoor u uw bestanden eenvoudig kunt back-uppen. Met behulp van de ingebouwde beveiligingssoftware kunt u uw bestanden tegen onbevoegde toegang beschermen. De DS220+ heeft ook een uitstekende prestatie, waardoor uw applicaties gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd. De Synology DS220+ is ook uitgerust met een NAS-apparaat waarmee u eenvoudig uw bestanden kunt delen via het netwerk. Met de meegeleverde app kunt u ook uw bestanden beheren en delen vanaf uw mobiele telefoon of tablet. Met de Synology DS220+ krijgt u een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor opslag, waarmee u uw bestanden gemakkelijk kunt beheren en back-uppen.

Op nummer 3 dit product. Kwaliteit gegarandeerd.  Bekijk hier de reviews. 

 

4. Synology DS120j NAS.

5/5

DS120j maakt gebruik van de krachtige ARM-processor en 64MB RAM, waardoor het snelheid en betrouwbaarheid garandeert. Deze NAS biedt ook een reeks beveiligingsopties die helpen om uw gegevens te beschermen tegen gegevensverlies of diefstal. De toegang tot de NAS is beveiligd met gebruikersauthenticatie en een beveiligde https-verbinding. Daarnaast biedt de Synology DS120j NAS een eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface, waardoor gebruikers gemakkelijk door de verschillende functies kunnen navigeren. U kunt eenvoudig bestanden delen met vrienden en familie, media streamen naar uw mobiele apparaten en meer. Met de Synology DS120j NAS kunt u ook toegang krijgen tot uw bestanden vanaf elk apparaat met een internetverbinding, waardoor u waar dan ook gemakkelijk toegang heeft tot uw gegevens. Met de Synology DS120j NAS kunt u ook uw eigen persoonlijke cloud maken en betrouwbare back-upoplossingen gebruiken om al uw gegevens te beschermen. U kunt ook bepaalde bestanden synchroniseren met meerdere apparaten en toegang krijgen tot de bestanden op uw NAS vanaf elke locatie. Bovendien kunt u bijgewerkte versies van bestanden weergeven en synchroniseren met verschillende apparaten, zodat u altijd de meest actuele gegevens hebt.

Niet in de top 3, maar zeker de moeite waard om te bekijken. Zie hier de beste reviews. 

5. Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB.

5/5

Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB is een persoonlijke opslagoplossing die je alle bestanden centraal kunt opslaan en ordenen. Met deze opslag heb je toegang tot je bestanden waar je ook bent. Je kunt via de My Cloud Home-app ook eenvoudig bestanden van je smartphone of computer naar de cloud verplaatsen. De opslag is voorzien van een geïntegreerde media server. Hiermee kun je je muziek, foto's en video's gemakkelijk streamen naar je favoriete apparaten. Met de private cloud-oplossing heb je overal toegang tot je gegevens, zelfs als je op vakantie bent. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de opslag te beveiligen met een persoonlijk wachtwoord. Je kunt je data ook beveiligen met 256-bits AES-encryptie.

Ook een goede en fijne binnenkomer. Volgens specialisten een top 5 waardig product. 

6. Synology DS218play NAS Barebone 0 TB.

5/5

Daarnaast is deze NAS voorzien van een Intel Celeron J3355 dual-core processor en 1 GB geheugen. Deze combinatie levert een uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Ook is het mogelijk om twee 3,5 inch harde schijven aan te sluiten en deze te koppelen aan de Synology Hybrid RAID. Hiermee creëer je een schaalbare, veilige en redundantie oplossing waarmee je data op verschillende manieren kan beschermen. De Synology DS218play is ook voorzien van een beveiligingspakket met antivirus en beveiligingssoftware. Je kunt er je gegevens mee beschermen tegen malware, ransomware en andere cyberaanvallen. Als je je NAS en de verbonden apparaten wilt beschermen tegen externe bedreigingen, kun je ook gebruik maken van het ingebouwde firewall. De NAS biedt ook een breed scala aan mogelijkheden voor media- en fotodeling. Met behulp van apps zoals Photo Station en Video Station kun je je foto's en video's eenvoudig delen en bekijken via verschillende apparaten.

Dit item is mijn persoonlijke favoriet. Bekijk de reviews maar. 

7. Synology DS220J NAS Barebone Zonder harde schijven Geschikt voor 2.5" en 3.5.

5/5

DS220j biedt uitstekende prestaties en een beveiligingsmogelijkheid met de krachtige Realtek RTD1296 quad-core 1.4GHz processor met 512MB RAM. Het heeft twee 2.5-inch/3.5-inch SATA-sleuven voor het installeren van harde schijven, waardoor het eenvoudig te upgraden is naar meer opslagcapaciteit. Daarnaast is deze NAS compatible met de meeste 3.5-inch SATA-schijven (tot 16TB) en 2.5-inch SATA-schijven (tot 6TB). Met de Synology DS220j NAS kun je ook extra functionaliteiten installeren, zoals een mediastreamer, een persoonlijke web server, een cloud-back-up en een FTP-server. Het is ook mogelijk om verschillende toepassingen te installeren om te genieten van een entertainmentomgeving met verbeterde mogelijkheden, zoals het streamen van films en muziek naar uw mobiele apparaten. Synology DS220j NAS heeft ondersteuning voor DLNA, AirPlay, Chromecast en Bluetooth-streaming. Bovendien zijn er verschillende apps beschikbaar die kunnen worden geïnstalleerd om het gebruik ervan te vergemakkelijken. Met de Synology DS220j NAS kun je gemakkelijk een privécloud creëren, waardoor je overal toegang hebt tot je gegevens. Het is ook mogelijk om je gegevens te synchroniseren met verschillende apparaten, waaronder mobiele apparaten, computers en externe opslagapparaten. De Synology DS220j NAS is een krachtig, betrouwbaar en betaalbaar opslagapparaat dat is ontworpen voor thuisgebruik en kleine bedrijven.

Volgens experts, specialisten en kenners is dit een top product. 

8. Netwerkopslag NAS Synology DS223.

5/5

Synology DiskStation DS223 biedt veel flexibiliteit in opslag en netwerkverbindingen, waardoor het een perfecte oplossing is voor zowel thuis- als zakelijke gebruikers. Het ondersteunt opslag-drives van HDD en SSD, met een opslag schijf-interface van SATA III en een opslag schijfgrootte van 2,5/3,5 inch. De DS223 is voorzien van een Realtek RTD1619B-processor met een intern geheugen van 2 GB DDR4. Deze processor ondersteunt verschillende netwerkprotocollen zoals SMB1 (CIFS), SMB2, SMB3, NFSv3, NFSv4, NFSv4.1, NFS Kerberized sessions, iSCSI, HTTP, HTTPs, FTP en meer. Bovendien is de DS223 uitgerust met een actieve koeling met een ventilator voor een betrouwbare, stille werking.

Een klassieker en een top selling item voor op dit moment. Bekijk de reviews hier. 

9. Western Digital My Cloud EX2 Ultra 8TB NAS.

5/5

De Western Digital My Cloud EX2 Ultra 8TB NAS biedt je een oplossing om al je belangrijke gegevens op te slaan en te beheren. Met een enorme opslagcapaciteit van 8TB, kun je back-ups maken en enorme hoeveelheden content van meerdere computers, smartphones en tablets opslaan. Je kunt dit alleen doen binnen je eigen privénetwerk, zonder dat je een duur abonnement hoeft af te sluiten. De My Cloud EX2 Ultra is voorzien van een dubbele Ethernet-poort voor een betrouwbare verbinding en wordt geleverd met een hoeveelheid aan beveiligingsmogelijkheden. Met de ingebouwde WD Red harde schijf, die is ontworpen voor continue bedrijfsomstandigheden, kun je de gegevens op je apparaten veilig opslaan. Je kunt je bestanden ook vergrendelen met een wachtwoord, zodat je er zeker van bent dat je privacy wordt beschermd. De My Cloud EX2 Ultra is ook voorzien van een USB 3.0-poort om eenvoudig bestanden te delen en te back-uppen.

Een absolute ”wanna-have” volgens deskundigen. Zie hier op nummer 9 de reviews.  

10. Synology DiskStation DS418 NAS.

5/5

De Synology DiskStation DS418 is een krachtige en energie-efficiënte NAS-oplossing waarmee je al je bestanden veilig kunt opslaan en delen. Dit systeem biedt een hoge mate van flexibiliteit en veelzijdigheid. De DS418 is uitgerust met een 1.4GHz quad-core processor en 1GB DDR4 RAM, waardoor het systeem sneller en krachtiger is dan zijn voorgangers. Het systeem is ook uitgerust met twee USB 3.0-aansluitingen en twee Gigabit Ethernet-poorten voor het gemakkelijk delen van bestanden. Bovendien biedt de Synology DiskStation DS418 ook een 4K videostreaming-ervaring, waardoor je kunt genieten van een haarscherpe en indrukwekkende kijkervaring. Het systeem ondersteunt geavanceerde videocodecs, waardoor je bestanden kunt bekijken met verschillende mediaplayers. Daarnaast heeft het systeem ook een mobiele app, waarmee je gemakkelijk bestanden kunt beheren en delen via je smartphone of tablet.

Volgens onze experts is dit product een topper.  

Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen over deze nas'en test

Nee, absoluut niet. Als je bijvoorbeeld al onze top 10 best geteste producten wil kopen, dan staat ons team klaar om je zo goed als mogelijk te helpen. 

Alle nas'en die hier geplaatst worden, zijn grondig onderzocht op basis van reviews door een team experts. Bekijk onze top 10 voor de nas'en.

Op onze website heeft ons team je van zoveel mogelijk bruikbare informatie voorzien in de top 10 lijst met best geteste nas'en.

De best geteste artikelen zijn door ons team samengesteld en staan op onze website. Het product dat op nummer 1 staat op dit moment is Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor.. 

Maar welke nas je ook kiest, het zijn alle 10 goede nas'en.

Vergelijking top 10 nas'en

Met onze top 10 hebben we de keuze vanuit een heleboel nas'en gelimiteerd tot tien. Hierdoor hoef jij niet al te veel onderzoek te doen naar degene die jij wilt en kun je snel overgaan tot een aankoop.

Welke dat uiteindelijk wordt hang af van jouw voorkeuren. Wanneer jij van te voren weet wat voor nas jij nodig hebt, kunt je in de top 10 lezen welke nas dan het beste bij jou past.

Sta je er open in? Dan doe je er goed aan om de beschrijvingen te lezen van elke nas in de top 10. Zo lees jij wat de unieke kenmerken zijn. Daarnaast kun je de foto’s en de prijzen vergelijken, zodat jij precies weet welke nas het beste voor jou is.

Ons eindoordeel: beste nas

Met deze top 10 producten heb je gegarandeerd de beste NAS die je geld kan kopen. Of je nu je persoonlijke gegevens wilt archiveren of een bedrijfsnetwerk wilt opzetten, er is een NAS die bij je past. Wanneer je deze top 10 doorneemt, is de kans groot dat je het product vindt dat bij jouw behoeften aansluit. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt, kun je met gerust hart aan je aankoop beginnen. Het gebruik van een NAS is ideaal voor thuis- en zakelijk gebruik. Met de juiste NAS kun je veel tijd besparen, wat je weer kunt besteden aan andere dingen. De opslagcapaciteit en prestaties zijn bijna onbeperkt met een NAS. Ook krijg je veel extra functies, zoals beveiliging, back-up en geavanceerde bestandsbewerking. Als je eenmaal je perfecte NAS hebt gevonden, is het tijd om deel te nemen aan de digitale wereld. Succes met je zoektocht!

Wij hopen dat we je van goede feedback hebben kunnen voorzien binnen de mogelijkheden door middel van het door ons opgezette onderzoek van top 10 best geteste nas'en. Wij werken hard om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken door je van de meest relevante informatie te voorzien. Doordat wij voor jou aan de slag zijn gegaan, hebben wij alle nas'en voor je op een rij gezet en hoef je niets meer over het hoofd te zien. Dit aangezien wij de beste mogelijkheden aanbieden aan de hand van online reviews.

Ons team bestaat uit ervaringsdeskundigen en wij werken met veel plezier aan onze website. Alles om jou een handje te helpen. Voor een optimaal resultaat, richt ons onderzoek zich op de meest betrouwbare informatie. Uiteindelijk verschaffen we de mogelijkheid aan jou om zelf vergelijkingen te doe om je eigen keuze te maken. Wil je op de hoogte blijven? Bezoek onze website dan vaker en volg de nieuwste ontwikkelingen. Wij zeggen geen vaarwel, maar TOT ZIENS!   

Gepubliceerd op: 13 feb. 2023