1. Overige elektronica
  2. label printer

Top 10 beste label printers van 2024

Laatst bijgewerkt: 13 mrt. 2023

We hebben vele label printers zitten vergelijken om te bepalen welke label printers als beste getest uit ons onderzoek komen en hiermee de top 10 van de beste label printers samenstellen.

Om direct de beste label printers van dit moment te ondervinden, klik je op de button hieronder.

Arnold
Arnold

Ik ben Arnold, een gepassioneerde productliefhebber met een scherp oog voor kwaliteit. Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor verschillende producten en ik geniet ervan om mijn ervaringen en inzichten te delen. Door het schrijven van reviews wil ik anderen helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen en het ontdekken van de beste producten op de markt. Mijn kritische benadering en objectieve beoordelingen zorgen ervoor dat mijn lezers kunnen vertrouwen op mijn advies. Met mijn passie voor het beoordelen van producten hoop ik anderen te inspireren en te informeren in hun aankoopproces.

Onze top 10 label printers

Voor informatie over de beste 10 label printers ben je bij ons op het juiste adres! Wij vinden het leuk om je te helpen en je te informeren over de best geteste label printers aan de hand van actuele reviews. Of het nou koud, warm, lente of herfst is. Op deze pagina kun je alle informatie vinden over de beste label printers van dit moment.

De afgelopen tijd hebben wij uitvoerig onderzoek gedaan naar de best geteste label printers. Geen informatie is ons onbekend en om het jouw zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij de top 10 best getestelabel printers voor je geplaatst. De actuele, bruikbare en beste informatie over label printers vind je hier. Kijk snel verder door hieronder voor de top 10 lijst.

1. DULA XP-470B Desktop A6 Labelprinter Direct thermisch USB LAN 102 mm breed.

5/5

De DULA XP-470B Desktop A6 Labelprinter Direct thermisch USB LAN 102 mm breed is een krachtige printer die perfect geschikt is voor het bedrukken van allerlei soorten labels. Deze labelprinter is ontworpen voor omgevingen waar veel labels geprint moeten worden. Het is een kosteneffectieve oplossing voor het printen van verzendetiketten, omdat deze printer zo betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is. De printer heeft een maximaal printformaat van 102 mm breed. Deze labelprinter is uitgerust met een direct thermische technologie, wat betekent dat de printer zonder ribbon gebruikt kan worden. Bovendien is het een netwerkprinter, waardoor u via LAN verbindingen kunt maken met meerdere computers. Het is ook mogelijk om de printer te verbinden met uw computer via USB. De printer wordt geleverd met een USB kabel, voeding, manuals, label software en een netsnoer. Met deze printer kunt u gemakkelijk labels afdrukken met hoge kwaliteit.

Dit jaar volgens experts en specialisten is dit product op nummer 1 binnengekomen. Bekijk de reviews. 

2. DULA XP-470B Labelprinter A6 Formaat Etiket en Labelmaker Snelheid 127 mm/s 102 mm Breed USB of LAN + 1 Rol.

5/5

De DULA XP-470B labelprinter biedt je nog meer mogelijkheden. Je kunt deze printer namelijk ook gebruiken voor het printen van labels van het A6 formaat. Met deze labelmaker heb je direct alle benodigde materialen in huis voor het maken van professionele labels. De geïntegreerde cutter zorgt ervoor dat je etiketten direct van de juiste lengte afknipt. Daarnaast beschikt deze labelprinter over een afvoerrol, waarmee je labels op een eenvoudige en efficiente manier afdrukt. Kortom, de DULA XP-470B labelprinter is de perfecte oplossing voor het afdrukken van labels in verschillende formaten. Met de DULA XP-470B labelprinter maak je snel en eenvoudig professionele labels. Deze labelmaker beschikt over een hoge printsnelheid en een breedte van 102 mm, waardoor je verschillende formaten labels kunt afdrukken. Of je nu gebruik maakt van Windows, Mac OS, Linux of Unix, je sluit de labelprinter eenvoudig aan via USB of LAN. Daarnaast is deze labelmaker ook geschikt voor het printen van etiketten van het A6 formaat. De geïntegreerde cutter zorgt ervoor dat je labels direct van de juiste lengte worden afgeknipt. Daarnaast is er ook een afvoerrol aanwezig, waarmee je labels op een efficiënte manier kunt afdrukken. Kortom, de DULA XP-470B labelprinter is de perfecte oplossing voor het printen van labels in verschillende formaten!

Het best geteste product op nummer 2 in onze top 10 lijst.  Volgens kenners terecht op nummer beland.  

3. DYMO LetraTag LT-100H Labelprinter | Labelmaker met ABC-toetsenbord voor thuis en op kantoor.

5/5

De DYMO LetraTag LT-100H Labelprinter is een multifunctionele labelmaker met een ABC-toetsenbord. Met deze labelprinter kunt u labels maken voor thuis of op kantoor. Met het lcd-scherm voor 13 tekens kunt u niet alleen berichten zien, maar ook het lettertype en de effecten voordat u afdrukt. U kunt kiezen uit 5 lettergroottes, 7 afdrukstijlen, 8 soorten kaders en 3 taalopties. Met de geheugenstand kunt u tot 9 labels opslaan, en u hebt ook een datumstempel. De labelprinter gebruikt Letra Tag LT-labels, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en materialen, zoals plastic, metaal en opstrijkbare labels. U hebt geen inkt of toner nodig voor thermisch afdrukken. De knoppen zijn erg gebruiksvriendelijk en er is een automatische uitschakelfunctie voor energiebesparing. Werkt op 4 AA-batterijen (niet inbegrepen). Met de DYMO LetraTag LT-100H Labelprinter heeft u de perfecte labelmaker voor thuis en op kantoor. U kunt labels maken in verschillende stijlen, lettergroottes en kaders. Ook kunt u labels opslaan en er is een datumstempel. U hebt geen inkt of toner nodig voor thermisch afdrukken en de labelprinter schakelt automatisch uit voor energiebesparing. Met de knoppen is het maken van labels eenvoudig en snel. Kortom, met de DYMO LetraTag LT-100H Labelprinter heeft u de perfecte labelmaker voor thuis en op kantoor.

Op nummer 3 dit product. Kwaliteit gegarandeerd.  Bekijk hier de reviews. 

 

4. Labelprinter 3.5/6/9/12mm. TZ(e)-tape. 177 symbolen.

5/5

De Labelprinter 3.5/6/9/12mm TZ(e)-tape is een uiterst compact en draagbaar apparaat dat perfect is voor het maken van professionele labels. De printer is uitgerust met 177 symbolen en de mogelijkheid om labels tot 12mm breed te maken. Met deze printer kun je eenvoudig een breed scala aan labels maken om alles geordend en georganiseerd te houden. De printer heeft een zeer hoge printkwaliteit met een resolutie van 180 dpi. Met de printfunctie kun je duidelijk leesbare teksten maken voor een professionele uitstraling. Bovendien heeft de printer een automatische tape-einddetectie die ervoor zorgt dat je nooit de helft van een label mist. De printer heeft ook een geïntegreerde labeleditor waarmee je labels kunt maken en bewerken. U kunt ook eenvoudig bestaande labels dupliceren of verwijderen voor een meer gestroomlijnde workflow.

Niet in de top 3, maar zeker de moeite waard om te bekijken. Zie hier de beste reviews. 

5. DYMO LetraTag 200B labelprinter met bluetooth | Compacte labelmaker | Verbinding via draadloze bluetoothtechnologie met.

5/5

Druk met de draadloze DYMO LetraTag 200B-labelprinter veel verschillende typen en kleuren labels af vanaf uw smartphone of tablet. Deze compacte labelmaker is binnen een paar seconden klaar voor gebruik dankzij de bluetoothtechnologie. Maak labels met de intuïtieve LetraTag Connect-app en organiseer eenvoudig uw huis en thuiskantoor rechtstreeks vanaf uw favoriete apparaat! De originele DYMO-labels zijn gemaakt van 100% gerecyclede materialen en voorzien van een FSC-keurmerk. Bovendien is deze labelmaker 42% lichter in vergelijking met het gemiddelde gewicht van de LetraTag 100T en 100H. Deze bestelling bevat 1 witte papieren LetraTag-labeltape. U kunt de labelprinter ook gebruiken met opstrijkbare LetraTag-textiellabels om kinderkleding en rugzakken te labelen. De DYMO LetraTag 200B-labelprinter werkt op 4 AA-batterijen (niet inbegrepen bij aankoop). Geniet van een betere manier van organiseren met deze handige labelmaker!

Ook een goede en fijne binnenkomer. Volgens specialisten een top 5 waardig product. 

6. Brother QL-700 LabelPrinter.

5/5

De Brother QL-700 Labelprinter is een veelzijdig en kosteneffectief apparaat, dat je alle soorten labels laat afdrukken die je nodig hebt. Van archiefmappen tot enveloppen en zelfs banieren tot een meter lengte, dit apparaat heeft alles wat je nodig hebt. De afdruksnelheid van 93 standaardadreslabels per minuut geeft je de mogelijkheid om grote projecten efficiënter af te werken. Daarnaast maakt de handige automatische snijeenheid het mogelijk om meerdere labels in één keer af te drukken, waardoor het gemakkelijk en snel gaat. Met de Brother QL-700 Labelprinter krijg je de hoogste kwaliteit labels, waar je altijd op kunt vertrouwen.

Dit item is mijn persoonlijke favoriet. Bekijk de reviews maar. 

7. DYMO Omega labelmaker voor reliëfdruk | Kleine Lettertang met draaiklikwiel en ergonomisch ontwerp | Voor thuis,.

5/5

De DYMO Omega labelmaker voor reliëfdruk maakt het gemakkelijk om leuke labels te maken voor je huis of doe-het-zelf-projecten. Deze kleine lettertang heeft een intuïtief draai- en kliksysteem, waardoor het maken van labels eenvoudig is. U kunt kiezen uit verschillende kleuren van labels voor reliëfdruk van 9 mm. De labelmachine is ook voorzien van een wiel met 49 tekens met tekst, cijfers en symbolen. Bovendien heeft de labelverpakking de FSC-certificering en is gemaakt van tot 70% gerecycled materiaal. De DYMO Omega labelmaker is uitgerust met een ergonomisch ontwerp, waardoor het gemakkelijk en comfortabel is om te gebruiken. Het is een zeer gebruiksvriendelijke labelmaker die geen batterijen nodig heeft. Met deze labelmaker kun je ook authentieke DYMO labels voor reliëfdruk gebruiken voor het beste resultaat. Ontdek je artistieke kant en verfraai je plakboeken, fotoalbums of doe-het-zelf-projecten met leuke labels. De DYMO Omega labelmaker is een geweldige keuze voor prijsbewuste huizenbezitters en doe-het-zelvers.

Volgens experts, specialisten en kenners is dit een top product. 

8. DYMO LabelWriter 550 Labelprinter | Labelmaker met direct thermisch printen | Automatische labelherkenning | Drukt.

5/5

De DYMO LabelWriter 550 Labelprinter is een echt multifunctionele labelmaker. Met de automatische labelherkenning weet u altijd exact welke labels er in de printer zitten, wat het afdrukken van labels een stuk eenvoudiger maakt. Daarnaast heeft de labelmaker direct thermisch printen, waardoor u geen dure inkt of toner meer hoeft te kopen. Met de snelheid van de LabelWriter 550 kunt u 20% sneller labels afdrukken, waardoor u minder tijd kwijt bent aan het maken van labels. Dankzij de mogelijkheid om exacte aantallen af te drukken, hoeft u ook nooit meer met labelvellen te worstelen. De compacte afmetingen maken het mogelijk om de labelmaker in elke moderne werkruimte te plaatsen. Geniet van professionele labels, op exacte formaat, kleur en soort, met de DYMO LabelWriter 550 Labelprinter.

Een klassieker en een top selling item voor op dit moment. Bekijk de reviews hier. 

9. DYMO LabelManager 160-labelmaker | Draagbare labelprinter met AZERTY-toetsenbord | Inclusief D1-labeltape (12 mm) |.

5/5

Met de DYMO LabelManager 160-labelmaker drukt u perfecte, professionele labels af voor al uw organisatorische behoeften. Met dit draagbare apparaat met een AZERTY-toetsenbord krijgt u 6 lettergroottes, 8 tekststijlen en meer dan 200 symbolen om uit te kiezen. Naast het gemak waarmee u labels kunt maken, is het apparaat ook compact, lichtgewicht en draagbaar, waardoor u uw labels altijd en overal kunt maken. De LabelManager 160 wordt geleverd met D1-labeltape (12 mm) en heeft een automatische uitschakelfunctie om de levensduur van de batterij te verlengen. Met de DYMO LabelManager 160-labelmaker kunt u labels maken voor al uw organisatorische behoeften. Typ uw tekst, pas deze aan met de sneltoetsen en druk perfecte en professionele labels af. De labelmaker heeft 6 lettergroottes, 8 tekststijlen en meer dan 200 symbolen. Het apparaat is ook draagbaar, waardoor u altijd en overal labels kunt maken. Het wordt geleverd met D1-labeltape (12 mm) en heeft een automatische uitschakelfunctie voor een langere levensduur van de batterij. Geniet van de veelzijdigheid en gemak van deze labelmaker en maak perfecte labels waar u ook bent.

Een absolute ”wanna-have” volgens deskundigen. Zie hier op nummer 9 de reviews.  

10. Crafts&Co® Thermische Labelprinter.

5/5

De Crafts&Co® Thermische Labelprinter heeft een minimalistisch en stijlvol design en geeft je de mogelijkheid om labels te printen zonder inkt. De techniek die hiervoor gebruikt wordt is thermal label printing. Met de bijbehorende App (voor IOS en Android) kun je snel aan de slag. Druk op de knop en de portable printer print de labels uit. De printer laad je op met een usb kabel, dus batterijen zijn niet nodig. In de doos zit een usb oplaadkabel (voor pc of laptop) en een gebruiksaanwijzing die je kunt downloaden door de QR-code op het bijgevoegde vel papier te scannen (met een smartphone). Daarnaast kun je de gratis App downloaden door de bijgeleverde QR code te scannen. Vergeet niet om ook de labelstickers aan te schaffen, deze vind je bij ons in de shop. De Crafts&Co® Thermische Labelprinter is een uitstekend product voor iedereen die snel en eenvoudig labels wil printen. De printer is compact en draagbaar, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen. Daarnaast is het een milieuvriendelijk product, omdat er geen inkt nodig is. Geniet dus van een schone en gemakkelijke labelprintervaring met de Crafts&Co® Thermische Labelprinter.

Volgens onze experts is dit product een topper.  

Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen over deze label printers test

Nee, absoluut niet. Als je bijvoorbeeld al onze top 10 best geteste producten wil kopen, dan staat ons team klaar om je zo goed als mogelijk te helpen. 

Alle label printers die hier geplaatst worden, zijn grondig onderzocht op basis van reviews door een team experts. Bekijk onze top 10 voor de label printers.

Op onze website heeft ons team je van zoveel mogelijk bruikbare informatie voorzien in de top 10 lijst met best geteste label printers.

De best geteste artikelen zijn door ons team samengesteld en staan op onze website. Het product dat op nummer 1 staat op dit moment is DULA XP-470B Desktop A6 Labelprinter Direct thermisch USB LAN 102 mm breed.. 

Maar welke label printer je ook kiest, het zijn alle 10 goede label printers.

Vergelijking top 10 label printers

Met onze top 10 hebben we de keuze vanuit een heleboel label printers gelimiteerd tot tien. Hierdoor hoef jij niet al te veel onderzoek te doen naar degene die jij wilt en kun je snel overgaan tot een aankoop.

Welke dat uiteindelijk wordt hang af van jouw voorkeuren. Wanneer jij van te voren weet wat voor label printer jij nodig hebt, kunt je in de top 10 lezen welke label printer dan het beste bij jou past.

Sta je er open in? Dan doe je er goed aan om de beschrijvingen te lezen van elke label printer in de top 10. Zo lees jij wat de unieke kenmerken zijn. Daarnaast kun je de foto’s en de prijzen vergelijken, zodat jij precies weet welke label printer het beste voor jou is.

Ons eindoordeel: beste label printer

Uiteindelijk maakt het kiezen voor een label printer alles een stuk eenvoudiger. We hopen dat onze top 10 lijst je geholpen heeft bij het vinden van de label printer die het beste bij jouw behoeftes past. Je tijd is nu kostbaar en het selecteren van de juiste label printer kan je veel tijd besparen. Dus wat wacht je nog? Neem je tijd om te zien welke van deze 10 printers het beste bij jouw wensen aansluit. Wij hebben ervoor gezorgd dat het aankoopproces zo eenvoudig is. Nu ben jij aan de beurt om de juiste label printer te kopen.

Wij hopen dat we je van goede feedback hebben kunnen voorzien binnen de mogelijkheden door middel van het door ons opgezette onderzoek van top 10 best geteste label printers. Wij werken hard om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken door je van de meest relevante informatie te voorzien. Doordat wij voor jou aan de slag zijn gegaan, hebben wij alle label printers voor je op een rij gezet en hoef je niets meer over het hoofd te zien. Dit aangezien wij de beste mogelijkheden aanbieden aan de hand van online reviews.

Ons team bestaat uit ervaringsdeskundigen en wij werken met veel plezier aan onze website. Alles om jou een handje te helpen. Voor een optimaal resultaat, richt ons onderzoek zich op de meest betrouwbare informatie. Uiteindelijk verschaffen we de mogelijkheid aan jou om zelf vergelijkingen te doe om je eigen keuze te maken. Wil je op de hoogte blijven? Bezoek onze website dan vaker en volg de nieuwste ontwikkelingen. Wij zeggen geen vaarwel, maar TOT ZIENS!   

Gepubliceerd op: 13 feb. 2023