1. Computers en accessoires
  2. mesh wifi router

Top 10 beste mesh wifi routers van 2024

Laatst bijgewerkt: 13 mrt. 2023

We hebben vele mesh wifi routers zitten vergelijken om te bepalen welke mesh wifi routers als beste getest uit ons onderzoek komen en hiermee de top 10 van de beste mesh wifi routers samenstellen.

Om direct de beste mesh wifi routers van dit moment te ondervinden, klik je op de button hieronder.

Arnold
Arnold

Ik ben Arnold, een gepassioneerde productliefhebber met een scherp oog voor kwaliteit. Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor verschillende producten en ik geniet ervan om mijn ervaringen en inzichten te delen. Door het schrijven van reviews wil ik anderen helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen en het ontdekken van de beste producten op de markt. Mijn kritische benadering en objectieve beoordelingen zorgen ervoor dat mijn lezers kunnen vertrouwen op mijn advies. Met mijn passie voor het beoordelen van producten hoop ik anderen te inspireren en te informeren in hun aankoopproces.

Onze top 10 mesh wifi routers

Voor informatie over de beste 10 mesh wifi routers ben je bij ons op het juiste adres! Wij vinden het leuk om je te helpen en je te informeren over de best geteste mesh wifi routers aan de hand van actuele reviews. Of het nou koud, warm, lente of herfst is. Op deze pagina kun je alle informatie vinden over de beste mesh wifi routers van dit moment.

De afgelopen tijd hebben wij uitvoerig onderzoek gedaan naar de best geteste mesh wifi routers. Geen informatie is ons onbekend en om het jouw zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij de top 10 best getestemesh wifi routers voor je geplaatst. De actuele, bruikbare en beste informatie over mesh wifi routers vind je hier. Kijk snel verder door hieronder voor de top 10 lijst.

1. Wifi Cubes® pro 3 pack wifi versterkers Wifi Booster Wifi Router Mesh wifi systeem met App, Ouderlijk toezicht en Dual.

5/5

Met de Wifi Cubes pro 3 pack wifi versterkers van Wifi Booster heb je optimaal wifi bereik in je hele woning. De slimme mesh wifi techniek zorgt voor een sterk en stabiel wifi signaal dat je door muren en beton heen stuurt. Dankzij de app op je telefoon kun je eenvoudig het wifi netwerk beheren en je kinderen beveiligen met het ouderlijk toezicht. Met de dual band technologie heb je altijd de beste prestaties. Je kunt de Wifi Cubes eenvoudig installeren en koppelen aan je router. Hierna stuurt het mesh wifi systeem het wifi signaal moeiteloos door je hele huis heen. Vanaf je laptop of tablet heb je internettoegang op iedere plek in huis. Zo geniet je overal van een stabiel wifi netwerk met 300m2 dekking.

Dit jaar volgens experts en specialisten is dit product op nummer 1 binnengekomen. Bekijk de reviews. 

2. Linksys Hydra Pro 6 MR5500 Router Mesh WiFi AX5400.

5/5

De Linksys Hydra Pro 6 MR5500 Router Mesh WiFi AX5400 is de meest veelzijdige router die op de markt is. Met een draadloze snelheid tot 5400 Mbps en AX-technologie, zorgt deze router voor een glad en ononderbroken wifi-ervaring. De mesh-technologie stelt je in staat om tot wel 30 apparaten tegelijk te bedienen, waardoor je de beste prestaties krijgt. Of je nu streamt, gamet of video's bekijkt, je hebt een vloeiende, storingsvrije verbinding. De Linksys Hydra Pro 6 MR5500 Router heeft een eenvoudige installatie en is gemakkelijk te gebruiken. Je kunt de router bedienen met de Linksys app, waarmee je het netwerk op afstand kunt beheren. Met deze app kun je ook het gastnetwerk aanmaken, zodat je vrienden en familie kunnen verbinden met je netwerk. Bovendien heeft deze router ook een ingebouwde beveiliging, waardoor je je gegevens altijd beschermd zijn tegen bedreigingen van buitenaf.

Het best geteste product op nummer 2 in onze top 10 lijst.  Volgens kenners terecht op nummer beland.  

3. TP-Link Deco M4 Mesh WiFi 3-pack 2018.

5/5

Met de TP-Link Whole Home Mesh Wi-Fi-systeem AC1200 Dual-Band Wi-Fi Deco M4 (3-pack) geniet je overal van een stabiele wifi-verbinding. De Deco Mesh-technologie zorgt ervoor dat je overal in je huis een sterk wifi-signaal hebt, zodat je nooit meer last hebt van gebieden waar de wifi-ontvangst slecht is. Met een dekking van maar liefst 4000 vierkante meter is de Deco M4 een echte Wi-Fi Dead-Zone Killer! De Deco M4 biedt je niet alleen een uitstekende wifi-dekking, maar ook een extra snel netwerk. Door middel van draadloze verbindingen en optionele Ethernet-backhaul worden de Deco-units met elkaar verbonden, waardoor je nog snellere netwerksnelheden hebt. Zo ben je altijd en overal verbonden en geniet je van een naadloze wifi-dekking.

Op nummer 3 dit product. Kwaliteit gegarandeerd.  Bekijk hier de reviews. 

 

4. TP-Link Deco M5 Multiroom Wifi Systeem Mesh Wifi Triple Pack.

5/5

De Deco M5 biedt een uitgebreide beveiliging om je netwerk veilig te houden. Dankzij de beveiligingsprotocollen van de Deco, zoals WPA2-PSK en WPA3, bescherm je je netwerk tegen kwaadwillenden. Bovendien heeft de Deco M5 een ingebouwde antivirus, waardoor je tegen malware en viruses wordt beschermd. Daarnaast zorgt de Deco M5 ook voor een optimale verbinding met je internet. Door de ingebouwde technologieën zoals Adaptive Routing Technology en Intelligentes Bandwidth Management, stuurt de Deco de data naar de juiste locatie, waardoor je altijd een optimale verbinding ervaart. Ook heeft de Deco M5 een geavanceerde QoS (Quality of Service) technologie, waardoor je prioriteit kunt geven aan verschillende soorten data, zoals online gaming of streaming.

Niet in de top 3, maar zeker de moeite waard om te bekijken. Zie hier de beste reviews. 

5. TP-Link Deco X50 Mesh WiFi Wifi 6 3000Mbps 3-pack 2022.

5/5

Met de TP-Link Deco X50 Mesh WiFi Wifi 6 3000Mbps 3-pack 2022, kun je genieten van een toekomstig netwerk dat sneller laadt en meer verbinding maakt. Met de nieuwste Wi-Fi 6 (AX) technologie heb je minder drukte op je netwerk en een lagere energiekost. Multi-User MIMO zorgt ervoor dat er meerdere gebruikers tegelijkertijd van snel internet kunnen profiteren. De Deco Mesh WiFi is ontworpen voor het hele huis zodat je een enorme boost krijgt in dekking, snelheid en totale capaciteit. Het systeem is gemakkelijk te configureren via de app, waarmee je binnen no-time klaar bent om te browsen. De app is beschikbaar voor Android en iOS. Met Deco X50 kun je ook gerust een groot aantal smart-home devices aansluiten, zoals slimme verlichting, thermostaten, camera's, speakers, enzovoorts. Geniet dus van een stabieler, sneller en energiezuiniger netwerk.

Ook een goede en fijne binnenkomer. Volgens specialisten een top 5 waardig product. 

6. Google Nest WiFi Multiroom Wifi Punt Uitbreiding.

5/5

Met Google Nest WiFi Multiroom Wifi Punt Uitbreiding kun je tot 90m² extra wifi-dekking toevoegen aan je woning. Dit wifi-punt is ontworpen als uitbreiding op een Nest WiFi Router of ander Google WiFi systeem, waardoor je wifi-signaal altijd sterk blijft. Daarnaast heeft het wifi-punt een ingebouwde speaker met Google Assistent, zodat je het met je stem kunt bedienen. Muziek afspelen, wifi pauzeren of vragen naar het weer, het kan allemaal met de Nest WiFi. Het is compatibel met alle soorten apparaten van verschillende merken en eenvoudig te koppelen aan de Google Home-app. Verder worden updates automatisch uitgevoerd, zodat je wifi-netwerk altijd veilig en betrouwbaar is. Met deze Nest WiFi uitbreiding krijg je een betere wifi-dekking, meer flexibiliteit en een snellere verbinding in je woning.

Dit item is mijn persoonlijke favoriet. Bekijk de reviews maar. 

7. TP-Link Deco X60 Mesh WiFi Wifi 6 AX5400 3-pack 2022.

5/5

Dit TP-Link Deco X60 Mesh WiFi Wifi 6 AX5400 3-pack 2022 is de perfecte oplossing voor een sterk Wifi-netwerk. De Deco X60 biedt AX5400-snelheden tot 5.4 Gbps, waardoor je kunt genieten van een snelle en stabiele verbinding, waar je ook bent in je huis. Ook heb je geen last meer van onstabiele Wifi-verbindingen als je van kamer naar kamer gaat. Dankzij de innovatieve Mesh-technologie kunnen meerdere routers worden verbonden en worden ze samengevoegd tot één netwerk. Zo heb je altijd een maximale snelheid en een optimale dekking waar je ook bent in je huis. Daarnaast is de Deco X60 ook voorzien van een antivirus, zodat je netwerk en al je apparaten optimaal beschermd zijn.

Volgens experts, specialisten en kenners is dit een top product. 

8. TP-Link Deco E4 Mesh Wifi 3-Pack - 2019.

5/5

Met de TP-Link Deco E4 kun je eenvoudig meerdere apparaten aan het netwerk toevoegen, waaronder televisies, games, computers en smartphones. Het systeem biedt ook uitgebreide beveiligingsmogelijkheden, waardoor je gegevens altijd goed beschermd zijn. Je kunt hierbij denken aan een firewall, antivirus en geavanceerde filters. Verder is de TP-Link Deco E4 ook voorzien van een slimme QoS-functie (Quality of Service). Hiermee kun je de prioriteiten instellen voor bepaalde apparaten in je netwerk, waardoor je steeds de beste ervaring hebt. Deze functie stelt je bovendien in staat om het netwerk te monitoren en te beheren. Zo kun je eenvoudig toegang blokkeren tot bepaalde websites en kun je bijvoorbeeld ook bepaalde streamingdiensten prioriteit geven.

Een klassieker en een top selling item voor op dit moment. Bekijk de reviews hier. 

9. Google WiFi Multiroom WiFi Mesh WiFi Dual-Band 3 pack.

5/5

Met deze Google Multiroom WiFi krijg je een 3-pack dat je naar wens uit kunt breiden met extra access points. Het is een dual-band wifi met twee frequenties, 2,4 GHz en 5 GHz. Hierdoor krijg je een veel betere prestaties en kun je meer apparaten aansluiten. De 2,4GHz frequentie is ideaal voor minder intensief gebruik zoals het streamen van muziek of het bekijken van een film. De 5GHz frequentie is geschikt voor intensiever gebruik zoals het downloaden van grote bestanden of het spelen van online games. De Google WiFi Multiroom WiFi Mesh WiFi Dual-Band 3 pack heeft ook een speciale gastnetwerkfunctie. Hiermee kun je je eigen gastnetwerk instellen, waarmee je gasten toegang krijgen tot het internet, maar geen toegang tot je persoonlijke bestanden. Met deze functie kun je ook het netwerk monitoren en beheer je met een enkele druk op de knop toegang tot het netwerk. Daarnaast heeft deze set ook een kinderfilter, waarmee je de toegang van je kinderen tot bepaalde websites kunt beperken.

Een absolute ”wanna-have” volgens deskundigen. Zie hier op nummer 9 de reviews.  

10. TP-Link Deco P9 Multiroom WiFi Mesh WiFi 2-Pack.

5/5

De Deco P9 is een zeer betrouwbare en stabiele wifi oplossing. De router beschikt over een dual-band wifi met een vermogen van 800 Mbps op de 2,4 GHz band en 1733 Mbps op de 5 GHz band. Dit zorgt ervoor dat je zonder problemen streaming, gamen en browsen kunt doen op meerdere apparaten en op verschillende locaties in huis. Verder is het systeem uitgerust met intelligente wifi technologieën zoals auto-detectie, beamforming en MU-MIMO. Ook is het voorzien van een ingebouwde antivirus dat je apparaat beschermt tegen kwaadaardige websites en malware. De Deco P9 is ook eenvoudig te installeren via de Deco app. Je hoeft alleen de Deco app te downloaden en vervolgens kun je eenvoudig een netwerk instellen. Daarnaast is het systeem ook compatibel met Alexa en Google Assistant.

Volgens onze experts is dit product een topper.  

Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen over deze mesh wifi routers test

Nee, absoluut niet. Als je bijvoorbeeld al onze top 10 best geteste producten wil kopen, dan staat ons team klaar om je zo goed als mogelijk te helpen. 

Alle mesh wifi routers die hier geplaatst worden, zijn grondig onderzocht op basis van reviews door een team experts. Bekijk onze top 10 voor de mesh wifi routers.

Op onze website heeft ons team je van zoveel mogelijk bruikbare informatie voorzien in de top 10 lijst met best geteste mesh wifi routers.

De best geteste artikelen zijn door ons team samengesteld en staan op onze website. Het product dat op nummer 1 staat op dit moment is Wifi Cubes® pro 3 pack wifi versterkers Wifi Booster Wifi Router Mesh wifi systeem met App, Ouderlijk toezicht en Dual.. 

Maar welke mesh wifi router je ook kiest, het zijn alle 10 goede mesh wifi routers.

Vergelijking top 10 mesh wifi routers

Met onze top 10 hebben we de keuze vanuit een heleboel mesh wifi routers gelimiteerd tot tien. Hierdoor hoef jij niet al te veel onderzoek te doen naar degene die jij wilt en kun je snel overgaan tot een aankoop.

Welke dat uiteindelijk wordt hang af van jouw voorkeuren. Wanneer jij van te voren weet wat voor mesh wifi router jij nodig hebt, kunt je in de top 10 lezen welke mesh wifi router dan het beste bij jou past.

Sta je er open in? Dan doe je er goed aan om de beschrijvingen te lezen van elke mesh wifi router in de top 10. Zo lees jij wat de unieke kenmerken zijn. Daarnaast kun je de foto’s en de prijzen vergelijken, zodat jij precies weet welke mesh wifi router het beste voor jou is.

Ons eindoordeel: beste mesh wifi router

Het is belangrijk dat je een mesh wifi router hebt die bij jouw behoeften past. Uit onze lijst met top 10 mesh wifi routers is er voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een router met een degelijk bereik of juist naar een betaalbare router die nog steeds een betrouwbare verbinding biedt; de juiste is er voor iedereen. Hopelijk is deze lijst met top 10 producten je nu van pas gekomen en heb je een goed idee gekregen welke router jij wilt aanschaffen. Investeer in jezelf en in de toekomst door de juiste router aan te schaffen. Dit is de beste manier om jouw wifi netwerk naar een hoger niveau te tillen.

Wij hopen dat we je van goede feedback hebben kunnen voorzien binnen de mogelijkheden door middel van het door ons opgezette onderzoek van top 10 best geteste mesh wifi routers. Wij werken hard om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken door je van de meest relevante informatie te voorzien. Doordat wij voor jou aan de slag zijn gegaan, hebben wij alle mesh wifi routers voor je op een rij gezet en hoef je niets meer over het hoofd te zien. Dit aangezien wij de beste mogelijkheden aanbieden aan de hand van online reviews.

Ons team bestaat uit ervaringsdeskundigen en wij werken met veel plezier aan onze website. Alles om jou een handje te helpen. Voor een optimaal resultaat, richt ons onderzoek zich op de meest betrouwbare informatie. Uiteindelijk verschaffen we de mogelijkheid aan jou om zelf vergelijkingen te doe om je eigen keuze te maken. Wil je op de hoogte blijven? Bezoek onze website dan vaker en volg de nieuwste ontwikkelingen. Wij zeggen geen vaarwel, maar TOT ZIENS!   

Gepubliceerd op: 13 feb. 2023